Autor: Dnevnik

Novi Sad
22.03.2017.
09:22 > 16:08
Najveći broj intervencija u zgradama, gotovo svakodnevno, novosadski vatrogasci imaju zbog pojave dima u hodnicima, za koji se, u velikoj većini slučajeva, ispostavi da potiče od zagorelog ručka.
  • Pićuka

    25.03.2017 15:07
    Počeo sam da čitam komentare i zaboravio sam šta sam hteo da napišem. Čitajući komentare uopšte ne shvatam o čemu se radi u tekstu.
  • Tomislav

    24.03.2017 23:25
    Administratorima
    Jeste vi malo viju-viju?
  • *-*

    24.03.2017 16:13
    :-)
    Vojvosadjan
    22.03.2017 • 23:53
    Za Zagrepcanku
    Pozdravljavam i ja Vas gospodicna :) i treba da budete ponosni! Zagreb, lep grad, pogotovo nama srpskim izdajnicima i placenicima :)))

    Hvala za gospodicna, :-) davno tako osovljavana, sad, gospodja u godinama.

    Verujem i nadam se da je u pitanju samo sarkazam u vezi, izdajnicima i placenicima! Sva sreca pa tako vidi mali postotak stanovnika lepog Novog Sada.

    Lep pozdrav za Vas i sve divne ljude u Novom Sadu
  • G

    24.03.2017 12:35
    @Vojvosadjan - "poštovani" mentalno poremećeni lažovski "gospodine", ni sve uvrede ovog sveta neće ti pomoći ološu uličarski da zaboravim šta si rekao, da si pretio da ti na ulici ne bih smeo ništa reći i da si lično "više puta prizemljivao" dvometraše. Ako i ostavimo po strani tu tako očiglenu bezočnu laž jednog samozvanog "supermena", od društvenog otpada, sitnog kriminalca i mentalno obolelog lica takve pretnje nisu ni najmanje iznenađujuće. Znam da "nalazi krivine", to je lepo skovan eufemizam za "privredni prekršaj", sam si tako priznao iako si posle poželeo da se nisi izlajao, naročito ne istovremeno dok si se na sva svoja balava i lajava usta hvalio svojim "poštenjem" i "poštovanjem" svih pravila i zakona.
    Vi ste mentalno poremećeno lice sa očiglednom nagomilanom agresijom i opasnom deluzijom veličine, i kao takvi predstavljate veliku opasnost za sve građane u svom okruženju. Toliko ste razdraženi da pišete i po 3 komentara zaredom prepuna samohvale i sijaseta uvreda nekome ko vam navodno "znači kao lanjski sneg". To ne spada u ponašanje mentalno zdravog lica i stoga urgiram i molim da potražite preko potrebno psihijatrijsko posmatranje, lečenje i prolongiranu terapiju.
  • Vojvosadjan

    24.03.2017 10:47
    Ne lazi bolesniku.. Nisam rekao da cu ja bilo sta tebi da radim (da ponovim, ne tucem zene a ni babe) vec kako radim s takvim nevaspitanim olosem kad komunicira sa mnom na taj nacin i vredja. Da, knjigovodja nalazi krivine da skine novce.. ma dzabe ja tebi objasnjavam kad si totalni diletatant. Menjaj terapiju deda, od ove su kontraindikacije vise nego vidljive. Aj sad sevaj s babom na pijager i da zavrasavamo druzenje psycho.
  • G

    24.03.2017 09:28
    @Vojvosadjan - "poštovani" mentalno poremećeni "gospodine", znam da ste ovde da napadate građane koje etiketirate "indijancima", to je vaše izdaleka očigledno mentalno stanje. Da, ti jesi lopov, popularno "kraduckaš" dok se istovremeno busaš u grudi kako "posluješ pošteno", kako je tvoj knjigovođa taj koji nalazi "krivine" dok si ti "pošten", kako ti on omogućava podizanje novca sa računa sa lažnim pokrićem koje bi svaka inspekcija da to detaljno istraži otkrila i kaznila za privredni prestup. Tako je, busaš se u "ponosne grudi", na sva svoja lajava usta pričaš o svom "poštenju" i "multikulturalnosti", ali nikada, nijedan jedini put i nigde ni reč pisnuo nisi protiv šovinista koji etiketiraju građane Vojvodine, pa ni ovde, već si ovde samo i isključivo da mene "spustiš". Lice takvog mentalnog stanja ne ume da razume da nikada neću dozvoliti društvenom šljamu i sitnim kriminalcima da me "spuštaju", niti ću dozvoliti da takvom razbojniku ostanem dužan. BEZOČNO LAŽEŠ da mi nisi pretio, lično si PRETIO da ćeš da me "prizemljiš" kao što stalno "prizemljuješ dvometraše" koje valjda dočekuješ na kakvoj košarkaškoj utakmici, a jedino su te nesposobni roditelji odnosno staratelji mogli naučiti da pesnicama zamenjuješ argumente u diskusiji, takvo asocijalno patološko ponašanje dolazi samo i isključivo iz kuće. Nećeš uspeti u svom naumu, "klošarčino balava, beskorisna, neostvarena, maloumna, ološu iskompleksirani".
  • Vojvosadjan

    24.03.2017 08:48
    @g
    I mani se dekice komentarisanja. vredjanja.. setaj unuke po keju, igraj sah, idi s babom na kafu. Manje mrznje vise smeha. Razumem tvoje frustracije ali nije sve tako sivo. La vita e bella.. Ne znam na ruskom izvini.
  • Vojvosadjan

    24.03.2017 08:45
    @g
    Slusaj vamo olosu neostvareni koji lepis ovde etikete ljudima da su lopovi i sovinisti a nigde ni traga od lopovluka i sovinizma, to vise govori o tebi i tvojoj dijagnozi ludaku. Pare sa racuna svakog privrednog subjekta se na stotine nacina mogu podici i isplatiti na ruke a da bude sve legalno i da se na konto regresa isplate zaposlenima, shvatam te nikad nisi bio preduzetnik vec obican kancelarijcki moljac ali i to je vec tvoj problem. Busam se u grudi vojvodjanske ponosno naravno, ali pre svega u srpske. Ima nas koji imamo porodicno stablo uredno vodjeno unazad dva veka, razumem i tu tvoju frustraciju. Afirmaciju sto poslovnu sto privatnu (lako za dokazati) sam stekao svojim radom i postupcima davnih dana, takvu kakvu ti tako mizeran ne mozes ni da sanjas. Ovaj portal je poslednje mesto gde zelim afirmaciju, ovde sam iskljucivo da napadam takve indijance kao ti. Svaki komentar ti je jednako glup i identican, red cinicnog persiranja, red uvreda i red zahteva za dokazati nesto? Ko si ti da tebi bilo ko ovde bilo sta dokazuje kukavce. Revansizam? Tebi da se revansiram, ma znacis mi ko lanjski sneg.. imam samo potrebu da te tako nekulturnog i bezobraznog spustim. Nisam ja tebi pretio, zenama se ne preti, ne izvrci cinjenice. Sila je poslednje sredstvo kojem pribegavam u zivotu, ali u tome ces se bar sloziti da kad se iscrpe sva diplomatska sredstva, pesnice postaju na zalost argument, tome su me naucili takvi kao ti sto bez uvreda ne umeju da komuniciraju.
  • Vojvosadjan

    23.03.2017 22:13
    @g
    Klosarcino matora, beskorisna, neostvarena, maloumna, olosu iskompleksirani.. Molim 021 da objavi jer pisem istim recnikom kao i ovaj bolesnik. Prvo nisam ti zeleo smrt, degeneriku. Malo se zajebavam, ne kapiras? Naravno jer si glup ko k... Poslao bih ti ime, adresu, pib, jmbg i sta god treba.. da dodjes kod mene u firmu i vidis sta sam uradio (dokumentovano) olosu za pojedine ljude kako u humanitarne tako i u "svakodnevne" svrhe.. ti mali jadni covece.. samo nece objaviti kao sto nisu ni 15 puta do sada. Iza svog imena i dela stojim bolesniku.. Ne zelim ti smrt, daleko bilo, ali konstatujem da ne bi ni tvoji najblizi u tom slucaju bili na velikom gubitku. O ostalima da ne pricam..
  • G

    23.03.2017 16:05
    protiv cenzure
    @Vojvosadjan - nikada se ne zna ko je sledeći na redu, ja se najiskrenije nadam da ćete vi to biti što pre, da koliko god to bilo "bolno" ostanemo pošteđeni za jednu takvu "veličinu", dokazanog lopova i lažova, mediokriteta koji zajedno sa svojom "svitom" učestvuje u širenju mržnje i netrpeljivosti usled potrebe za afirmacijom koja mu nedostaje u neposrednom okruženju, razbojnika koji voli da preti nasiljem i pribegava jeftinim pežorativnim frazama kada mu ponestane argumenata u diskusiji, mentalno poremećeno lice koje nikako ne voli kada ga drugi uhvate u laži da ih potom prati po člancima zbog svoje patološke potrebe za revanšizmom. Izvinite ako smatram da takva asocijalna individua, odnosno najobičnija protuva i razbojnik neće nedostajati Vojvodini.
  • Deja

    23.03.2017 06:32
    Eh,za koga vam se ćerke udaju i sinovi žene? Odakle vam je deda?
    Eeee moji Vi...
    PP obuka po zgradama.
  • Vojvosadjan

    22.03.2017 23:53
    Za Zagrepcanku
    Pozdravljavam i ja Vas gospodicna :) i treba da budete ponosni! Zagreb, lep grad, pogotovo nama srpskim izdajnicima i placenicima :)))

    @ Postovani gospodine G
    Svima nama ce se to desiti, samo sto ce tebi lisje pre da "uzme meru".. nemoj se ljutis, malo se salimo. Nije dobro pogotovo u tim godinama. Za tvoe zdorovoe! Kiss

  • G

    22.03.2017 22:45
    @Vojvosadjan - najiskrenije se nadam da će se to desiti upravo vama "poštovani" dokazano lažovski "gospodine" koji se busa u svoje grudi vojvođanske dok naširoko priča o svom "poštenju".
  • *-*

    22.03.2017 22:38
    :-)
    Vojvosadjan
    22.03.2017 • 21:31
    @g
    Ohohoho.. ja mislio ti preminuo. Zdravstvuj tovariš.

    Citam Vas i saljem Vam pozdrav. I barem cu staviti + na Vase komentare. A oni neka udaruju minuse.

    Lep pozdrav od bivse Zagrebcanke a sad Novosadjanka. Ponosna na prvo i drugo. Moze mi se! :-)
  • G

    22.03.2017 22:00
    @hihihi - "poštovani" fašistički, mentalno poremećeni gospodine, imate ovde priliku, izvolite predstavite vašu "istinu", predstavite vaše dokaze da su za navode iz članka odgovorni isključivo građani koji nisu rođeni u Novom Sadu.
  • Vojvosadjan

    22.03.2017 21:31
    @g
    Ohohoho.. ja mislio ti preminuo. Zdravstvuj tovariš.
  • samo kazem_ns

    22.03.2017 21:16
    Sa jedne strane sami "vojvodjani" se hvali različitim etničkim stanovništvo a sa druge strane same fašističke izjave usmereno na poreklo istog tog stanovništva. Dakle, koje je sad tu lice pravo? I da, zar se ponosite time kakvi ste?
    Divne su vas majke tome naučile
  • Toliko

    22.03.2017 21:01
    Ko raspiruje primitivizam?
    Poznato je da su ljudi koji "drže glavu u torbi" eksplozivni i pomalo neodmereni u izjavama, ali to bi trebalo korigovati a ne senzacionalizovati i potencirati.
    Ovako ličite na izjavu onog Jovanova iz SNS!
  • ĐURA

    22.03.2017 20:35
    POGLEDAJTE po MESTIMA
    Gde zalazite i želite da vam bude lepo,
    dali ste videli protiv požarni Aparat!?Makar jedan!
    Ako niste,onda taj Gazda ne misli na vašu Bezbednost!?
    Obavezno i put izlaska...
  • hihihi

    22.03.2017 20:15
    @veeeeliko G****
    Istina boli :)
  • Nervirach

    22.03.2017 18:46
    Novosadjani?! Mozda novi novosadjani, ti sa rezervnim drzavljanstvom.
  • Perica

    22.03.2017 18:26
    #####
    Svaka kuhinja (stan)bi trebalo da ima makar Auto protiv požarni Aparat,ne raćunajući
    velike u Hodnicima zgrade!? Nekad je bila obuka Stanovništva iz Protiv požarne zaštite...
  • G

    22.03.2017 17:53
    Redovno i vredno grupica vojvođanskih fašista se sjatila na još jedan članak na kojem bez ijednog jedinog dokaza upiru svoje fašističke prste, etiketiraju i dele građane Vojvodine na osnovu njihovog porekla. Sa jedne strane je korisno kada sami sebe javno otkriju, dok sa druge tužno da živimo u toliko neuređenoj državi koja ih ne sankcioniše zbog neprekidnog širenja mržnje i netrpeljivosti.
  • ..

    22.03.2017 17:08
    Zaređajte po podrumima zgrada pa da vidite šta se tamo sve nalazi. a o zakrčenim hodnicima da ne govorim. A šta se tiče novijih zgrada....da li neko sumnja u kvalitet? Da? I treba da sumnja.

    Inače, pojedini Novosađani smatraju da su grand i parovi vrh kulture.....tako da...
  • novosadjanin

    22.03.2017 16:53
    Nisu to novosadjani, to su dodjosi.
  • Aleksandar

    22.03.2017 16:42
    "Zeme" garant! Kadgod su ložili parket...
  • ntn

    22.03.2017 16:18
    Malo ga pretera
    Da neko ko ima požarni aparat, baci ga u vatru??? Da nije malo mnogo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna